Trading GBP / USD Binaire Opties

Handelspartners van de GBP / USD in de binaire opties markt is geen rocket science. Het is een valuta-actief en net als andere activa valuta, kan deze worden verhandeld via technische analyse en fundamentele analyse. In dit artikel zullen we zien hoe je www.optiesonline.com een of twee fundamentele analyses te gebruiken om de handel resultaten die de hele tijd werken speciaal voor de GBP / USD te produceren.

Trading GBP / USD Binaire Opties: Trade Setup 1

Eén van de manieren om GBP / USD binaire opties handel is een fundamentele persbericht specifiek voor de GBP / USD, dat is de Britse inflatie Letter gebruiken. Dit is een persbericht waarin een brief geschreven door de Bank of England voorzitter Stephen King, de House of Lords in Engeland over de toestand van de inflatie in het Verenigd Koninkrijk en hoe dit zal de Britse economie beïnvloeden in de komende maanden is.

Met het oog op de fundamentele basis van de handel in dit persbericht te begrijpen, moeten we kijken naar hoe dit stuk van de gegevens van de waarde van de GBP / USD in de afgelopen jaren, en de fundamentele basis voor dit thuis effect heeft beïnvloed. In de afgelopen vier jaar heeft de Britse Inflatie Rapport niet gunstig zijn voor de Britse Pond geweest. Het Verenigd Koninkrijk had een eerlijk deel van de huizenmarkt zeepbel die de overheid overname een van het Verenigd Koninkrijk de grootste hypotheekverstrekkers, Northern Rock zag. Na verloop van tijd, de economische besmetting verspreid naar de Eurozone om dat nu is aangetoond dat het de economie die is het zwaarst getroffen door de wereldwijde financiële crisis zijn geweest. Terwijl het Verenigd Koninkrijk verkozen uit de Eurozone te blijven en het behoud van zijn munteenheid, het optiesonline feit dat de EU is de grootste handelspartner van de Britse partner betekent dat het Verenigd Koninkrijk niet is geïsoleerd van de economische gebeurtenissen van de EU. Het is voor één persoon niezen en de andere een verkoudheid. Dit heeft de inflatie linksaf bij all-time highs in het Verenigd Koninkrijk, en heeft ertoe geleid dat de Britse economie een pak slaag van de EU ellende heeft genomen.

Het feit is dat tot de EU-economie begint http://www.optiesonline.com/anyoption/ om echte tekenen van verbetering te laten zien, zullen we niet een gunstige Britse inflatie rapport voor enige tijd te komen zien. Dit verslag wordt elk kwartaal uitgebracht en is live te zien op Bloomberg TV als het gebeurt, waardoor de ondernemer tijd om dit uit te spelen op zijn binaire opties platform.

De handel

De aangewezen handel voor dit rapport is een High / Low (omhoog / omlaag of Rise / Fall) handel. Uiteraard is de vertekening zou zijn voor een lage (Omlaag, Put, of herfst) uitkomst. Leer uw trading platform vijf minuten voor het klik hier begin van de persconferentie, en meteen de optie uit te voeren. Hier zijn de foto’s de marktprijs bij binnenkomst is de prijs barrière. Stel uw handel aflopen om iets tussen de 15 tot 30 minuten. We namen deze handel de laatste keer dat het heeft plaatsgevonden en we kregen het resultaat dat we verwacht hadden. U kunt de samenvatting van deze handel te zien op de onderstaande grafieken.