Dezelfde opstelling 2016

1. De eerste handelsdag kans die ik tegenkwam was niet zo makkelijk als het ging om het maken van een cut-en-klare beslissing te nemen over of en wanneer te krijgen in de handel. De markt brak onder de spil niveau tijdens de 02:00 (EST) uur, en getest en verwierp het niveau aan het begin van de 03:00 uur voor het lager.

Bijgevolg is de aard van de handel betrouwbaar is of bij fraude set-up was ik streven naar zou bij het draaipunt een back-up worden putopties op een retracement. Het kwam dicht op de 3: 30-3: 40 kaarsen, maar stopte kort. Congestie net voor een steun of weerstand niveau is niet ideaal, aangezien het nog een ander congestiegebied strijd zijn met de beoogde richting van uw handel kan handelen. het beeld aan het einde van dit segment biedt een betonnen illustratie.

Bovendien, heb ik besloten om in ieder geval zoeken naar een andere aanraking en verwerping van het draaipunt als prijs actie bevestiging van voortdurende robuustheid van dat niveau. Met de down-beweging die net had plaatsgevonden, kan een tijdelijk rustpunt voor de retracement back-up denkbaar optreden op de spil. Maar toen die kunnen oplopen tot de spil daadwerkelijk heeft plaatsgevonden op de 3:45 kaars, het ging er dwars doorheen. Na slechts een tijdelijke stotter stap, zou de markt de handel boven de spil voor de komende 2 + uur (althans in termen van de open-en-sluit vijf minuten kaarsen).

2. Mijn eerste handel van de dag in feite bleek het tegenovergestelde scenario (en wat alleen maar mijn zou zijn). Een call-optie op de spil op een retracement terug naar beneden na een up-move. Een aardige pit gevormd na een druk op de 4:10 kaars, het aanbieden van de geloofwaardigheid van de spil niveau als een redelijke calloptie omgeving. Hetzelfde gebeurde op de kaars 04:20, maar met een nog grotere wiek. Op de top van dat, minimale pit gevormd onder het niveau, dat suggereerde dat de verkopers veel kracht hier niet hebben.

Vaak, als er veel lont bewaard onder een niveau, roept het feit dat de verkoopprijs invloed relatief sterk als het wordt bepaald dat toe in de eerste plaats. In het ideale geval zal je heel weinig pit Hier vindt u eronder hebben, dat duidt op een snelle afwijzing op het niveau. Maar al te vaak, velen zullen raken aan de lont zelf, maar als het opknoping ver onder (aanduiding van een valse break), kan het gemakkelijk betekenen dat een echte breuk zou kunnen worden in petto voor het simpele feit dat de verkoopprijs invloed was zo sterk eerder.

Ik was in staat om in een call-optie op de 4:30 kaars, en had echt een leuke handel met deze – ongeveer een acht-pip winnaar. Het deed echt opgezet heel goed, en zeker steekt in mijn hoofd als een van de meest memorabele trades vanaf recent.

3. Het einde van de vorige handel viel samen met enige weerstand gezien langs het niveau 1.3400. Dit is, zoals velen zouden erkennen, vormt wat regelmatig beschouwd als een “geheel getal.” Dit was bijna in het spel in een bepaalde vorm later.

Dezelfde opstelling zoals beschreven in # 2 in de beginfase van de 05:00 uur. Het verschil is echter dat de wieken onderste onder de spil bereikt. Ook de lichamen op de 5:00 en 5:05 kaarsen zat zeer dicht bij het niveau in plaats van sterk af te wijzen als in de meer … .. vorige set-up deed. Na een stevige zet een back-up op de 05:10 die suggereerde dat het kopen van kracht, ik had heroverwogen de identieke calloptie set-up. Maar de prijs niet onmiddellijk terug te keren terug naar beneden en in plaats daarvan gingen naar het hele nummer.

Op basis van de vorige weerstand gebied dat rondom het hele nummer had gevormd, ik vond het gebruik ervan als een mogelijke putoptie gebied (net onder 1.3400), ervan uitgaande dat de standaard prijs actie signalen die ik gebruik ingesteld.Maar http://www.optiesonline.com/binaire-opties/ dat is nooit gebeurd. Prijs daalde en niet zo onverwacht gedaald tot onder de spil.

4. Ik heb niet de markt veel verder handel na deze, maar ik wil wijzen op een mooie set-up die later plaatsvond net voor 09:00 EST.

Op nieuws tijd, prijs raakte de drager 1 niveau, maar niet in strijd is. De volgende kaars toonde een bounce-back uit het nieuws en vestigden zich ongeveer vijf pips hoger dan ondersteuning 1. De volgende kaars zou hebben een mooi middel van het invoeren van de markt in de vorm van een call-optie, en de markt zoals verwacht herstelde van dit nieuws . Het is eigenlijk vrij zeldzaam wanneer gegevens worden vrijgegeven en de markt valt, dat het persbericht zelf is de impuls die ervoor zorgt dat op vallen te houden. Meestal is er een soort van pull-back.